Blogul lu' Fefe

Relatiile dintre vecini!

Posted on: august 4, 2009

Cum va intelegeti cu vecinii? Oare s-a facut vreun studiu despre relatiile dintre vecini? As fi curioasa sa aflu si eu procentele.

De-a lungul vietii am avut mai multe adrese pe care le-am onorat cu prezenta.

La primele doua locatii ale mele toate au fost bune si frumoase (poate si pentru ca eram destul de mica si se certau parintii cu ei, asta daca era cazul, desigur). Daca stau bine si ma gandesc si la a treia adresa a fost ok. De fapt acolo eu am reprezentat o problema pentru vecinii care locuiau la etajele 9,8,7… . Le cam dadeam de toate in cap (eu locuiam la etajul 10).  Bomboane, apa, seminte de pepene.  Si culmea ca o faceam intentionat. Acum ce sa spun despre faptele mele de atunci… urate 😀

Cand m-am mutat a patra oara a fost destul de urat. Vecinii care locuiau deasupra mea ma inundau, se bateau, strigau  „Hotii!” in toiul noptii, spargeau farfurii, tot in miezul noptii, desigur etc. Langa mine locuiau doi batranei foarte draguti dar care aveau un baiat cam problematic. Se droga, se imbata, facea scandal tot tacamul.

Dar dupa 8 ani am scapat de vecinii astia si mi-am mutat iarasi domiciliul. Am stat o perioada cu chirie, intr-un bloc de garsoniere, unde erau fie chiriasi fie babute. Si stiti cum sunt babutele. Curioase foc. Nu putea sa vina nimeni la mine ca trebuia sa semneze condica pe la batranele vecine.  Am fost vizitata de o nepoata, si ghinionul a facut se ne intalnim in lift cu o vecina. Bineinteles ca a chestionat-o: cand a venit, cat sta la mine, de unde este. Greu cu batraneii astia.

Acum m-am mutat iarasi :D.  Stau la bloc, dar langa el este o casa locuita de  doi batranei. Nu avem tangente cu ei, dar de la mine din casa vad curtea lor si ce fac in ea. Intr-o zi torida de vara vecina a vrut sa se racoreasca si s-a gandit sa iasa afara doar in lenjerie intima. Sper sa nu va provoace senzatii neplacute pozele. Ganditi-va ca eu am vazut-o live.

vecina

In afara de asta, in fiecare duminica seara isi cheama copiii, nepotii, toata satra si pun muzica si canta si danseaza pana tarziu in noapte. Nu ar fi nici o problema, dar unii dintre noi au servici a doua zi, si e vara. Nu se poate dormi cu geamul inchis.

Cam astfel de vecini am avut eu, si inca mai am.  🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Sustin

Categorii

Sustin

Sa pastram Romania curata!

Arhiva

Blog Stats

  • 20.494 hits

WTA Statistics

Users online

%d blogeri au apreciat: