Blogul lu' Fefe

Tinichigerie auto in Romania

Posted on: septembrie 1, 2009

Cand spun in Romania, fara sa vreau ma gandesc la ceva ce nu este asa cum ar trebui. Si pe buna dreptate.

Toata lumea stie ca service-urile din Romania sunt destul de proaste, sau cu lucratori care nu se chinuie deloc sa faca treaba buna. Am avut si eu experiente destul de neplacute cu service-ul Dacia- automobile 2, din Cluj-Napoca(pentru clujeni, cel de pe Dorobanti). Mi-am dus masina sa ii schimbe doua portiere (o pensionara  a tinut mortis sa nu-mi acorde prioritate si mi-a lovit doua portiere). Partea proasta este ca Fiatul are contract de colaborare pe partea de tinichigerie cu service-ul Dacia. Lumea de la service amabila, serviabila, toate bune si frumoase.

Partea dureroasa a  fost  atunci cand am fost sa iau masina. Masina mea este alba si, spre marele meu ghinion, noua. Si cand am ajuns la service am constatat ca cele doua portiere erau cu mult mai albe decat restul masinii. Dl maistru  a inceput sa ma pacaleasca, cum ca asa este normal. Mare mincinos! Pur si simplu gresisera culoarea si nu vroia sa recunoasca.

A doua oara cand am dus masina in acelasi service(doar acolo puteam merge sa nu imi pierd garantia la masina), au facut treaba mai buna. A nimerit culoarea, dar au stricat inchiderea centralizata. Si iarasi au avut nesimtirea sa spuna ca a intrat apa de la ploaie si de aia nu merge inchiderea, nu pentru ca au indoit ei niste pini la priza. Asa de frumos s-au putat cu masina.

A treia oara nu mi-am mai dus masina la ei. Mai este un service pe Calea Turzii care lucreaza cu Fiatul. Am masina acolo si sper sa faca treaba mai buna decat cei de pe Dorobanti.

Daca aveti Renault, Dacia sau Fiat NU DUCETI MASINA LA SERVICE-UL  DACIA-AUTOMOBILE 2, de pe str. Dorobanti. Isi bat joc de masina si incarca foarte mult nota de plata.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: