Blogul lu' Fefe

Fugiti de Asirom

Posted on: septembrie 9, 2009

Si fugiti tare. Aceasta companie de asigurari este una dintre cele mai neserioase cu care am avut de-a face pana acum. E foarte adevarat ca nici nu stau toata ziua sa testez seriozitatea lor.

Am mai avut de-a face cu BT Asigurari si cu Allianz Tiriac. Si treburile au mers ca unse. Am luat devizul de la service, l-am dus la asigurari, ei mi-au dat acceptul pe loc, fara sa stea sa calculeze si sa analizeze o luna, am dus acceptul inapoi la serice si mi-am luat masina acasa.

La Asirom nu e chiar asa de simplu. Ei nu au contract cu mai nici o reprezentanta, de poame bune ce sunt. Cu Fiat-ul au fost in proces 3 ani pentru ca nu se achitasera fata de ei cu suma de 5 miliarde de lei vechi.

Am fost la service sa iau devizul. Mi l-a dat, dar doar ca sa merg la Asirom  sa iau acceptul cu care sa ma intorc la service sa imi dea factura ca care sa merg inapoi la Asirom. Pentru ca service-ului ii este teama sa dea direct factura, pentru ca exista riscul ca Asiromul sa nu fie de acord cu suma. Asa ca am fost cu devizul la Asirom pentru a-mi da acceptul. Dar voi credeti ca este asa de usor? Credeti ca ei fac asemenea greseli ca Bt si Allianz? Nici sa nu va ganditi. Mai intai trebuie sa faca niste calcule, care dureaza cam trei ore, dupa aceea imi da acceptul. Probabil ca trebuie sa ma astept sa taie si din suma.  Si dupa ce se termina partea cu hartogaraia nu poti rasufla usurat, pentru ca nu imi dau masina pana cand nu face Asirom-ul plata. De ce? Pentru ca nu sunt absolut deloc seriosi. E o companie de…. Deci ori dau din buzunar contravaloarea reparatiei, ori folosesc masina cand are Asirom-ul chef sa plateasca.

Eu ma intreb ce pateste o persoana daca isi face la ei pensie privata sau o asigurare de sanatate? Dupa vreo cativa ani are sanse sa intre in posesia banilor. Sfatul meu este sa nu faceti o asa mare greseala. Stati cat mai departe de ASIROM!

Reclame

2 răspunsuri to "Fugiti de Asirom"

Mereu am fugit de ASIROM ! Sunt cei mia EXCROCI !

Da. Si din pacate persoana care mi-a lovit masina, din vina lui, chiar la ei avea asigurare. 😦

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: