Blogul lu' Fefe

De ce se inchide circulatia??

Posted on: septembrie 30, 2009

Pai sunt foarte multe cauze. Si inimaginabil de variate.

De exemplu, nimeni nu ar putea crede, ca un locuitor dintr-un satuc, poate intrerupe circulatia pe un sens. Dar uite ca poate.

Mergeam de la Brasov catre Galati. Am ales ca ruta Brasov-Intorsura Buzaului-Buzau-Galati. Este singurul drum lipsit de gropi si de aglomeratie. La un moment dat, apare pe sensul meu de mers un triunghi si putin mai departe se vedea o masina. Deja ii compatimeam pe bietii calatori pentru ca li se stricase masina. De pe contrasens venea alta masina,  asa ca a trebuit sa astept putin pana sa pun si eu rotile in miscare. Si cand,  in cele din urma am reusit sa ma deplasez, am descoperit si motivul pentru care circulatia era intrerupta pe sensul meu de mers. Care credeti ca era???  Pentru ca toamna se culeg roadele, un nene s-a conformat si el. A pus pe sosea un triunghi infofolit intr-o vesta reflectorizanta si s-a apucat sa isi bata nucul sa-i dea cat mai multe nuci. Deci iata inca o metoda sa iti bati joc de cei din trafic.

Nu mai vorbim de nerozii aceia care isi lasa masina pe avarii, blocand un sens de mers, si isi rezolva nestingheriti treburile. Si se face cate o coada de juma’ de km, si in acel moment te astepti sa fie vreun accident, sau sa  se lucreze la drum. Dar de unde. Este vorba doar de nesimtirea unor soferi. Mi se pare foarte trist faptul ca apar din ce in ce mai multe astfel de cazuri.  Si ce mi se pare si mai trist este ca nimeni nu face in nimic in acest sens. Se intampla sa fie cate un politai langa masina „avariata” si nu ia masuri deloc.  Dar, traim in Romania!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Sustin

Categorii

Sustin

Sa pastram Romania curata!

Arhiva

Blog Stats

  • 20.494 hits

WTA Statistics

Users online

%d blogeri au apreciat: