Blogul lu' Fefe

Oare vom fi vreodata multumiti????

Posted on: noiembrie 30, 2009

Fiecare dintre noi are cate o dorinta(sau mai multe). Dar, atunci cand acea dorinta se indeplineste, pentru ca se intampla si astfe de minuni, ce facem? Ne bucuram si profitam de triumful nostru, sau trecem, cu rapiditate covarsitoare,  peste el si ne concentram atentia asupra altei dorinte?

Eu cred  ca noi, oamenii, avem talentul extraordinar de a cauta repede altceva la care sa ne gandim, altceva care sa ne ocupe putinul timp care ne ramane dintr-o zi de lucru, ceva care sa ne macine gandurile si sufletul poate.

Si tot asa,  avem dorinta dupa dorinta, si ne trezim la un moment dat ca avem o varsta onorabila, si nu stim cand a trecut atata timp, si incepem sa gasim explicatii logice, si ne chinuim sa intelegem cum  se contracta timpul, doar doar  sa  gasim un motiv ca sa nu fim noi vinovati ca nu stim sa traim.

Dar e clar ca numai noi suntem singurii  vinovati de aceasta problema. Daca am sti  cand sa ne oprim cu dorintele, cu gandurile urate, cu pierderea vremii, am avea o viata mult mai linistita si demna de notat in memoria noastra de foarte lunga durata.

Acum sa trecem si la fapte.

Reclame
Etichete:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: